01111
 
   Caravan Ameland is stacaravan nummer 57 op Parc
Koudenburg en geschikt voor 5 tot max 6 personen.Caravan 57 beschikt over een gezellige woonkamer met flatscreen televisie (kabelaansluiting en dvd-speler) gratis WIFI, verschillende gezelschapsspellen, en een keuken voorzien van kookgerei, voldoende bestek en servies (ook voor kinderen!), koelkast, mini-oven, waterkoker en senseo-apparaat.
 
 
 
 
 
 
 
 
02222
 
 
 Caravan 57 beschikt verder over twee slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed en een 1 persoonsbed. Kussens, een tweepersoonsdekbed en drie éénpersoonsdekbedden zijn aanwezig. Voor bedlinnen moet u zelf zorgen, dit kunt u zelf meenemen of huren bij één van de linnenverhuurbedrijven op Ameland (www.delinnenkast.nl) Ook een badkamer met douche, wastafel en apart toilet is in de caravan aanwezig.
 
 
 
 
 
IMG 2318
 
 
Tot slot beschikt caravan 57 over een tuinhuis en een ruim en beschut terras met terrasmeubilair en een oprolwindscherm.
Fietsen zijn te huur op de camping zelf.
Er worden bij deze caravan geen schoonmaakkosten berekend, wel een borg. Bij het verlaten van de caravan dient deze schoon achtergelaten te worden. Huisdieren in overleg.
 
 04444
 

 Caravan 57

 

2 slaapkamers

dekbedden en kussens

campingbedje

douche en wastafel 

toilet      

gaskachel 

volledig ingerichte keuken
mini oven  

senseo koffie machine

waterkoker

flatscreen tv + kabel aansluiting

terras met tuinmeubilair

Gratis WIFI in en om de caravan (nieuw)

 Parc Koudenburg

 

receptie

snackbar

ierse pub

√  fietsenverhuur

wasserette

sauna

speeltuin